Kiviharjun koirametsä

Koirametsä avataan viimeistään vuoden 2025 alussa. Nyt käynnissä on ennakkomyynti, jossa voit lunastaa neljää erilaista pakettia käyttöösi. Ennakkopaketit myynnissä rajoitetun ajan 1.4-3o.4.2024. Kutsu siis kaikki kaverisi mukaan! Muistathan että maksuvälineenä käy myöskin epassi, Edenred ja Smartum.

 Varaa oma ennakkopakettisi täältä: https://www.varaaheti.fi/kiviharjunkoirametsa

MITÄ ON KOIRAMETSÄMME?

Hihna irti ja vauhtia tassuihin! Meidän parhaat ystävät rakastaa kirmata vapaana, nuuskutella kaverin kanssa metsän tuoksuja ja piehtaroida sammalikossa. Jos kuumuus yllättää niin päivän kruunaa pulahdus veteen! Tämä se vasta on koiran elämää! Omistajakin voi heittää varovaisuuden romukoppaan ja nauttia koiransa kanssa luonnosta nuotioeväiden kera. Tätä on Kiviharjun koirametsä, toteutetaanko se yhdessä?

Koirametsän suunnittelu ja rakentaminen hoitolan takametsään etenee, mutta sen vauhdittamiseksi avasimme ennakkomyynnin. Tämän tarkoituksena on nopeuttaa koirametsän rakentamista.

Puolentoista hehtaarin suuruisessa koirametsässä voi grillata, yöpyä, uida, temppuilla ja mikä mahtavinta nurmipintainen koulutuskenttä tulee säilymään käytettävissä aitauksen keskellä. Koirametsän pohjat on raivattu ja risut haketettu poluiksi. Koirametsän keskipisteenä toimii iso noin 30*40m koulutuskenttä rakennuksineen. Grillikatos on tehty varastorakennuksen yhteyteen, johon tulossa myös myöhemmin erähenkinen majoitus. Eräkämppää voidaan käyttää myöhään syksyyn tai ehkä jopa keskellä talvea. Viime kesänä tehtiin lisäksi halkovaja, jonka yhteyteen toteutetaan myöskin kompostoiva käymälä. Pieni uintilampi on ollut kovassa koekäytössä eikä hellekesätkään ole saaneet sitä kuivumaan. Saven nousemisen estämiseksi sitä kaivetaan vielä, jonka lisäksi sinne asennetaan kangas ja sen päälle hiekkaa. Näin vesi saadaan kestämään kirkkaana. Alueella on myös mahdollista yöpyä ja siihen tulee erilaisia ratkaisuja.

Meidän koirametsä aidataan kaksi metriä korkealla panssariverkolla, joka muotoutuu parhaiten maaston muotoihin ja soveltuu kaiken kokoisille koirille. Aita tarvitsee metalliset tolpat, jotka betonoidaan maahan tukevuuden saamiseksi. Lähtökohtanamme on, että aitauksessa voi päästää vapaaksi kaikenlaiset koirat isoista pieniin eikä aita säikähdä vaikka sitä päin sattuisi juoksemaan. Tällä hetkellä mietimme vielä ajoa koirametsään, että mistä se toteutetaan ja saako aitauksen ajaa sisään vai ei. Erikoistapauksia varten alueelle pääsee, joka tapauksessa sovitusti autolla esimerkiksi liikuntarajoitteiset tai mikäli koulutuskentälle on paljon kuljetettavaa tavaraa. Uloskäynnin yhteyteen tulee koirien huuhtelua varten vesiletku, jotta telmisen jälkeen pääsee lähtemään siistinä kotiin.


MAKSAMINEN VERKKOMAKSULLA VARAUSJÄRJESTELMÄSSÄ:

Koirametsän käytännön asiat toimivat sähköisen varausjärjestelmän kautta. Palvelu vaatii rekisteröitymisen. Huomioithan että järjestelmä ilmoittaa voimassa oloksi automaattisesti 365 päivää eikä sitä saa muutettua, mutta ennakkokortteja voi käyttää 2025-2026 välisen ajan.

Tarjoamme kahdelle kohderyhmälle nyt ennakkolippuja: yksityisasiakkaat ja yritykset. Näistä molemmille tarjoamme kahta eri kokoista pakettia. Nyt ennakkomyyntinä tarjoamme alla olevat erikoispaketit noin -50% hinnalla. Tarjouksen sisältämät tunnit tulee käyttää vuoden 2025-2026 aikana. Koirametsän avautuessa normaali hinta on 30 eur tunti ja lisäksi myydään 5- ja 10-kerran sarjakortteja (-10 ja -15% yksittäisiin tuntihintoihin verrattuna). Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Yksityisasiakas:Tässä ennakkotarjouksen yhteydessä ei sinun tuomien samanaikaisten koirien määrää ole rajattu eli voit ottaa mukaan itsellesi ja karvakamullesi kavereita haluamasi määrän.

Kuluttajan ennakkopaketti 1: Sisältää 6 tuntia koirametsän käyttöä. Hinta 100 eur.

Kuluttajan ennakkopaketti 2: Sisältää 10 tuntia koirametsän käyttöä. Hinta 150 eur.

Yritysasiakas: Tätä tarjoamme kaikenlaisille yrityksille, mutta erityisesti mielessämme on koirakoulut, kennelit ja alalla toimivat yritykset. Aluetta voi hyödyntää monenlaisessa koulutuksessa tai turvallisessa kennelpäivien vietossa hyvillä palveluilla. Toisaalta mikä tahansa yritys voi antaa näistä vaikka osan henkilökunnalle lahjaksi ja käyttää osan vaikka arvonnan palkintoina. Mikäli haluat jakaa tunnit työntekijöille niin heidän tulee rekisteröityä varausjärjestelmään ja teidän tulee toimittaa meille tiedot monta tunti kenellekin siirrettään käyttökertoja.

Yrityksen ennakkopaketti 1: Sisältää 35h koirametsän käyttöä, joka voidaan käyttää yksittäisinä tunteina tai sitten yhdistää tunteja pidemmäksi yhtenäiseksi ajaksi. Hinta 500 eur.

Yrityksen ennakkopaketti 2: Sisältää 70h koirametsän käyttöä, joka voidaan käyttää yksittäisinä tunteina tai sitten yhdistää tunteja pidemmäksi yhtenäiseksi ajaksi. Hinta 1 000 eur.

https://www.varaaheti.fi/kiviharjunkoirametsa

MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA:

Käyn maksamassa sovelluksessa (epassilla, Smartum, Edenred) haluamasi ennakkopaketti: Kiviharjun koirametsä. Maksu näkyy sen jälkeen meidän puolella sovelluksessa. Luo itsellesi tunnukset Digital booker varausjärjestelmään, josta pääset sitten vuoden 2025 alussa varaamaan myöskin käyttökerrat. Kun olet luonut käyttäjätunnukset varausjärjestelmään me käymme manulaalisesti viemässä ennakkortit käytettäväksesi. Tämä ei tapahtu automaattisesti, joten pienellä viivellä siirrämme käsin tiedot, kunhan olet ensin luonut tunnukset itsellesi.

Mikäli sinulla on kysyttävää aiheesta niin laitathan meille viestiä tai soitat.

Tunnukset varausjärjestelmään luodaan täällä:

https://www.varaaheti.fi/kiviharjunkoirametsa

Olemme itse jo innoissamme koirametsästä! Hoitolan asiakkaat pääsevät sitten myöskin kirmaamaan koirametsään hoitojen yhteydessä. Lisäksi hoitolan vakioasiakkaillemme tullaan tarjoamaan 7 vuorokauden hoidon jälkeen 1h koirametsän käyttö veloituksetta oma valintaisena aikana. Kaikki nämä edut astuvat voimaan koirametsän valmistuttua ja niistä tiedotamme asiakkaitamme erikseen. Mikäli jostain syystä koirametsä ei toteutuisikaan niin ennakkopakettien ostajien maksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Voit laittaa meille myös toiveita ja kommentteja aiheeseen liittyen, jotka otetaan sitten vielä suunnittelussa huomioon.